Köp konstgräs så stöder du Danderyd Golfklubbs ungdomsverksamhet

Vi på Evergreen är riktiga golfentusiaster. Och, precis som du, självklart trogna supportrar till Danderyds Golfklubb. Därför vill vi sponsra klubbens juniorer – framtidens golfstjärnor – genom ett riktigt bra erbjudande till dig.

20 % rabatt på konstgräs

Du får 15 % rabatt när du köper konstgräs hos oss. Sedan lägger vi på ytterligare 5 % rabatt på ditt köp som går direkt till ungdomsverksamheten. Den totala rabatten på varornas pris blir alltså 20 %.

Ett perfekt tillfälle att få en perfekt klippt gräsmatta hemma i trädgården eller en grön oas på balkongen. Kanske en puttinggreen på tomten eller varför inte ett eget golfrum i källaren? Möjligheterna med konstgräs är oändliga och hos oss får du ett modernt, lättskött och hållbart kvalitetsmaterial med 5 års garanti.

Kontakta oss redan idag för att investera i ditt nya konstgräs och hänvisa till det här erbjudandet för att få din rabatt. Passa på att stötta juniorerna samtidigt som du får evigt grönt gräs utan besvär!

Exempel

Du köper konstgräs för 5000 kr.

Du får 15% i rabatt, 750 kr, och betalar 4250 kr.

Ytterligare 5%, 250 kr, går till DGK:s ungdomsverksamhet.

Den totala rabatten blir 20%.

Köp konstgräs och stöd DGK:s ungdomsverksamhet!

Share This