Konstgräs för fotboll

Från spontanfotboll till elit - vi har miljövänligt fotbollsgräs i hög kvalitet för alla
Som fotbollsspelare vill man helst spela på fint grönt gräs året om. Men det är inte alltid det fungerar i praktiken – särskilt inte under den kallare delen av säsongen. Lösningen heter konstgräs för fotboll från Evergreen. Då slipper ni springa omkring på hårda dammiga grusplaner och låta gräsplanen vila från senhösten till våren. Att flera av våra fotbollsgräs varken kräver sand- eller granulatfyllning gör dem dessutom till bra val för miljön.
Konstgräs för fotboll

Varför konstgräs för fotboll?

Fotbollsspelande innebär kraftigt slitage för en naturgräsmatta – du vet säkert hur delar av planen kan se ut en bit in på säsongen. Och den skada ett rejält regnväder kan ställa till med ska vi inte tala om.

Vore det inte perfekt om ni istället kunde utnyttja planen året runt oavsett väderlek och slipper i princip allt arbete med underhåll? Ingen som behöver köra ändlösa varv med gräsklipparen. Inga torra eller slitna gräsytor, inga vattenpölar, ingen lera. Och aldrig några inställda matcher eller träningar. Alltid samma spelglädje hur mycket fotboll ni än spelar.

Konstgräs för fotboll

Mindre underhåll och bättre ekonomi

Genom att lägga konstgräs på en fotbollsplan får ni en gräsyta som alltid är i perfekt skick och kommer förbli så under många år framöver. Att slippa gräsklippning och minska underhållsarbetet rejält är också fördelaktigt för er ekonomi. De pengar som ni långsiktigt sparar in kan ni lägga på andra saker i er verksamhet.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm trista grusplaner, slitna ytor och lerpölar. Låt oss installera grönt och lättskött konstgräs på er fotbollsplan redan idag!

Konstgräs fotbollsplan
Konstgräs fotbollsplan
Konstgräsplan fotboll

Konstgräs för fotboll utan miljöfarliga mikroplaster

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs ni kan komma. Produkterna går att lägga på alla typer av fotbollsplaner och vi garanterar minst 5 års hållbarhet. Att flera av våra konstgräs för fotboll varken kräver sand- eller granulatfyllning betyder dessutom att du undviker spridning av miljöfarliga mikroplaster i naturen. Det är ett nytt koncept och framtidens fotbollsgräs.

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för fotboll?