Konstgräs för lekplats

Alla barn borde få leka på gröna sköna ytor, eller hur? Tyvärr är det inte många gånger inte så i verkligheten, men vi kan göra det möjligt genom att installera konstgräs på deras lekplats.
På landet är tillgången till gräs och grönska inget problem, men alla barn har inte den lyxen. Speciellt de barn som bor i stadsmiljöer får ofta hålla till godo med trista asfalterade lekplatser eller grusplaner som inte alls inbjuder till samma lek och bus som grönskande gräsmattor. Gräsytor brukar inte stå högst på agendan när lekmiljöer ska planeras.

För hur skulle alternativet se ut? Det vet nog alla som är föräldrar. Eftersom de ytor där barn leker utsätts för stort slitage förvandlas gräsmattorna snart till en otäck lervälling, det räcker med ett vanligt regnväder. Och den smuts på kläder och annat som dras med inomhus hör inte till föräldraskapets favoriter. Istället gör vi vuxna det enkelt för oss och lägger asfalt eller något annat material i färgen grå på lekplatserna.

Konstgräs lekplats
Konstgräs lek
Konstgräs lekpark
Men det finns en alternativ lösning. Den heter konstgräs från Evergreen. Genom att installera konstgräsmatta på barnens lekplats får de en mjuk och behaglig yta att leka och busa på – en yta som ser ut och känns som vanligt gräs och alltid är grön. Dessutom i stort sett underhållsfri så det är ingen som behöver ta fram gräsklipparen, vattna eller bekämpa skadedjur.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs du kan komma. Genom att det har inslag av brunt blir det ännu mer likt den naturliga varan. Produkten går att lägga på alla lekplatser och vi garanterar minst 5 års hållbarhet så konstgräset kommer att kunna klara många lekglada barnkullar. Ett både kostnadseffektivt och praktiskt underlag som gör barnens lekmiljö både inbjudande och mer varierad.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm fyra nyanser av grått och trista lekytor. Barnen är det bästa vi har så låt oss installera grönt och lättskött konstgräs på deras lekplats redan idag!

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för lekplatser?