Konstgräs på din innergård

En grönskande innergård som inte kräver i princip någon skötsel, hur låter det? Inte så dumt, eller hur? Genom att lägga konstgräs på bostadsrättsföreningens innergård blir det verklighet.
Innergården ska vara en plats för husets alla boenden att samlas och ha trevligt. Där ni kan umgås, varför inte ta en fika tillsammans, och barnen kan leka. Men ofta, oavsett om det är en bostadsrättsförening eller flerfamiljshus ägda av bostadsbolag, ser det inte ut så i verkligheten. Kanske har man lagt asfalt eller grus för att göra det så enkelt som möjligt för sig. Och gräs lyser många gånger nästan helt med sin frånvaro.

Orsakerna kan vara många. Det kan till exempel vara problem att få tillräckligt med sol och vatten. Kanske har det byggts garage under gården som gör det omöjligt att plantera riktigt gräs med den jord och sand som krävs. Eller också den kanske vanligaste orsaken: svårigheten att hitta någon som är villig att sköta om gräset så att det håller sig grönt och fint.

Konstgräs innergård
Konstgräs bostadsrättsförening
Konstgräs BRF
Men ni kan få vackert grönt gräs utan besvär. Lösningen heter konstgräs från Evergreen. Det är perfekt för till exempel bostadsrättsföreningen eller bostadsbolaget som vill ha gräs utan att behöva få nackdelarna med gräsklippning, mossa och ogräs på köpet. Lättskött, vackert, mjukt och bekvämt.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs du kan komma. Genom att det har inslag av brunt blir det ännu mer likt den naturliga varan. Produkten går att lägga på alla innergårdar och vi garanterar minst 5 års hållbarhet.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm trista gårdar där ni måste umgås på en grusplan. Låt oss installera grönt och lättskött konstgräs på er innergård redan idag!

Video

Hur du installerar konstgräs på innergård

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för innergård?