Konstgräs för tennis

Att spela på grönt gräs likt stjärnorna i Wimbledon drömmer väl de flesta tennisspelare om. Många gånger ser det inte ut så eftersom det kraftiga slitage som planen ständigt utsätts för tvingar oss att välja ett slitstarkare material än naturligt gräs. Men med konstgräs för tennis blir drömmen verklighet.
Lösningen heter konstgräs för tennis från Evergreen.
En tennisplan måste ständigt vara i toppskick för att kunna erbjuda det underlag som sporten kräver. Därför väljer många bort gräs som underlag eftersom en plan med naturligt gräs bara kan användas under kortare perioder. Däremellan måste den återhämta sig och kan därför inte användas. Men känslan med grus, asfalt eller hardcourt är inte riktigt densamma, eller hur?

Men vore det inte perfekt om ni alltid kunde spela tennis på perfekt gräs utan att planen behövde vila? Och dessutom inte krävde en bråkdel av det arbetsamma underhållsarbete där ni tvingas köra ändlösa varv med gräsklipparen eller vattna? En plan som ständigt vore grön utan torra eller slitna gräsytor, vattenpölar eller avbrutna matcher/träningar så fort det kommer en regnskur?

Konstgräs tennis
Konstgräs tennisbana
Konstgräs tennisboll
Genom att lägga konstgräsmatta på tennisplanen kan ni året runt slå stenhårda servar, otagbara forehands och tjusiga volleys utan att planen någonsin behöver vila. Att slippa gräsklippning och kunna minska ner betydligt på annat underhållsarbete är dessutom fördelaktigt för er ekonomi. De pengar som ni långsiktigt sparar in kan ni lägga på andra saker i er verksamhet. Game, set, match för att använda en välkänd tennisterm.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs ni kan komma. Produkten går att lägga på tennisplaner både utomhus och inomhus och vi garanterar minst 5 års hållbarhet. Storleken på planen bestämmer du och givetvis går det att skära ut och limma de vita linjer som behövs på planen.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm trista asfaltsplaner eller gräs som ständigt måste vila från tennisspel. Låt oss installera grönt och lättskött konstgräs på er tennisplan redan idag!

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för tennis?