Konstgräs för skolgård

Alla skolbarn borde få leka på gröna sköna ytor, eller hur? Tyvärr är det många gånger inte så i verkligheten, men vi kan göra det möjligt genom att installera konstgräs på er skolgård.
Speciellt de barn som går i skolor i stadsmiljöer får ofta hålla till godo med trista asfalterade skolgårdar eller grusplaner som inte alls inbjuder till samma lek och bus som grönskande gräsmattor. Men bekymret finns även på skolgårdar på landsorten. Gräsytor brukar helt enkelt inte stå högst på agendan när skolmiljöer ska planeras.

För hur skulle alternativet se ut? Det vet nog alla som är föräldrar. Eftersom de ytor där barn leker utsätts för stort slitage förvandlas gräsmattorna snart till en mindre trevlig lervälling, det räcker med ett vanligt regnväder. Och den smuts på kläder och annat som dras med inomhus hör inte till föräldraskapets favoriter. Inte skolans heller för den delen. Istället gör vi vuxna det enkelt för oss och lägger asfalt eller något annat material i färgen grå på skolgårdarna.

Konstgräs skolgård
Konstgräs skola
Konstgräs ute på skolgård
Men det finns en alternativ lösning. Den heter konstgräs från Evergreen. Genom att installera konstgräsmatta på barnens skolgård får de en mjuk och behaglig yta att leka på – en yta som ser ut och känns som vanligt gräs och alltid är grön. Dessutom i stort sett underhållsfri så det är ingen i skolpersonalen som behöver ta fram gräsklipparen, vattna eller bekämpa skadedjur.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs du kan komma. Genom att det har inslag av brunt blir det ännu mer likt den naturliga varan. Produkten går att lägga på alla skolgårdar och vi garanterar minst 5 års hållbarhet så konstgräset kommer att kunna klara många lekglada barnkullar. Ett både kostnadseffektivt och praktiskt underlag som gör barnens skolgård både inbjudande och mer varierad.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm fyra nyanser av grått och trista lekmiljöer. Barnen är det viktigaste vi har så låt oss installera grönt och lättskött konstgräs på deras skolgård redan idag!

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för skolgårdar?