Konstgräs för golf

Spelar du golf? Eller driver en golfbana? Då vet du hur utslitet gräset kan bli på tee efter ett tag. För att inte tala om på banans olika puttinggreens. Det problemet slipper du med konstgräs för golf och kan istället öva på dina utslag och slipa på puttningen på gräs som både är ständigt grönt och enkelt att sköta.
Lösningen heter konstgräs för golf från Evergreen.

Golfspelare, oavsett om de är amatörer eller proffs, lägger en stor del av sin tid på att förbättra sitt spel. Med tanke på detta utsätts banorna för stora påfrestningar och det ställer höga krav på både greener och tees. Hur bra spel en bana erbjuder står i direkt relation till gräsets kvalitet i kombination med hur väl det tas om hand och underhålls.

Men att sköta en golfbana och hålla den i det goda skick som spelarna kräver är inte det lättaste. Det ställer höga krav på både kunskap och arbete. Och åskilliga varv med gräsklipparen, vattning och annat underhållsarbete är både kostsamt och tidskrävande. Dessutom behöver du en hjälpande hand från vädret, att det skonar banan från både torka och kraftiga vattensamlingar, för att kunna erbjuda en anläggning i toppklass.

Konstgräs golf tee
Konstgräs golf puttinggreen
Konstgräs golf

Genom att lägga konstgräs på er golfbana får ni en gräsyta som med rätt skötsel alltid är i perfekt skick och kommer förbli så under många år framöver. Att slippa gräsklippning och kunna dra ner på underhållsarbetet är också fördelaktigt för er ekonomi. De pengar som ni långsiktigt sparar in kan ni lägga på andra saker i verksamheten.

I vårt sortiment finns en rad olika grästyper, vilket gör att vi idag kan erbjuda konstgräs för såväl greener, foregreener, målgreener och tees (utslagsplatser). Vilken modell du ska välja beror på vilken typ av yta du vill skapa. Ska du skapa en green för endast putt och chip behöver en viss typ medan en målgreen som endast ska ta emot långa slag på en driving range kräver en annan typ. Vissa greener ska också fungera som både målgreen och en green för putt och chip. Givetvis går det också att skapa greener med onduleringar och ojämnt utseende.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs ni kan komma. Produkterna erbjuder marknadens mest autentiska känsla och kommer garanterat att göra den mest kräsne golfspelare nöjd. De går att lägga på alla typer av golfgreener och vi garanterar minst 5 års hållbarhet.

Slipa på puttningen hemma i trädgården

Som bekant är poängen i golf att få ner bollen i varje hål som banan erbjuder – och gärna på så få slag som möjligt. Därför är skicklighet när det gäller puttningen en ytterst viktig nyckel till framgång och ett moment som du aldrig kan lägga för många träningstimmar på. Så varför inte underlätta närspelsträningen genom att anlägga en egen puttinggreen med konstgräs hemma i trädgården? På så sätt kan du träna på dina puttar så fort andan faller på utan att behöva bege dig iväg till golfbanan.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm allt jobbigt slit för att hålla er golfbana i topptrim. Låt oss installera grönt och lättskött konstgräs för golf redan idag!

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för golf?

Share This