Konstgräs på din uteplats

En grönskande härlig oas där du året runt kan strosa omkring barfota fast du är kvar hemma, hur låter det? Inte så dumt, eller hur? Genom att lägga konstgräs på din uteplats blir det verklighet.
De flesta uteplatser är ingen rolig historia. En trist och hård betongplatta eller tråkiga trätrallar där du står och huttrar om du inte tar på dig skorna. Visst gör de snygga möblerna du skaffat sitt, men uteplatsen skulle kunna vara så mycket mer.

Känner du igen dig? Varför inte förvandla uteplats till en trivsam grön oas istället? En vacker trädgårdsliknande miljö med gräs där du året runt kan njuta och koppla av. Äta frukost i det gröna fast du är kvar hemma i bostaden. Det är bara att öppna dörren.

Konstgräs uteplats
Konstgräs på uteplats
Konstgräs altan
Lösningen heter konstgräs från Evergreen. Det är perfekt för dig som vill göra din uteplats till något utöver det vanliga, en grön trädgård hemma fast du bor i stan. Lättskött, vackert, mjukt och bekvämt.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs du kan komma. Genom att det har inslag av brunt blir det ännu mer likt den naturliga varan. Produkten går att lägga på alla uteplatser och vi garanterar minst 5 års hållbarhet.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm din trista betongplatta till uteplats. Låt oss installera grönt och lättskött konstgräs hos dig redan idag!

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för uteplats?