Konstgräs i din trädgård

Vid första tanken kanske det kan tyckas märkligt att lägga konstgräs i en trädgård. Varför ska du göra det – den är ju som gjord för att vanligt naturligt gräs ska kunna växa där. Problemen med tillgång på sol och vatten som finns på många platser är ju inga bekymmer här. Men hur står det egentligen till med gräsmattan hemma i trädgården? Är det alltid frid och fröjd?
Hur känns det när du kommer hem från jobbet en försommarkväll och gräsklipparen med sitt oljud och de obehagliga bensinångorna måste fram? När du hellre skulle koppla av i en skön stol på altanen? Och gräs har ju en förmåga att växa som just gräs, så det känns som om de här tillfällena kommer lite för ofta, eller hur?

För att inte tala om gödsling, den jobbiga mossan och de påfrestande skadedjuren som måste hållas borta – många gånger med bekämpningsmedel som du gärna hade undvikit för både din egen och miljöns skull. Och icke att förglömma – det ständiga vattnandet när det är torrt ute för att inte din gräsmatta ska förvandlas till en torr, gulnande och rätt sorglig historia. Kanske har du eller någon i din närhet även problem med allergi mot gräs?

För dig som inte älskar trädgårdsarbete när du är ledig är det slöseri med tid och kraft som du skulle kunna lägga på betydligt roligare saker. Dessutom onödigt slöseri med jordens resurser.

Konstgräs trädgård
Konstgräs trädgårdsmiljö
Konstgräs swimmingpool
Lösningen heter konstgräs från Evergreen. Det är perfekt för dig som vill ha en grön och vacker trädgård med till synes vanligt gräs utan att få alla nackdelar med gräsklippning, vattning, gödsling, skadedjur etc. på köpet. Konstgräsmattan från Evergreen ser ut som naturligt gräs, är mjukt och behagligt, men i princip helt underhållsfritt.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs du kan komma. Genom att det har inslag av brunt blir det ännu mer likt den naturliga varan. Produkten går att lägga i alla trädgårdar och vi garanterar minst 5 års hållbarhet. Dessutom får du möjlighet att lägga gräs på ställen i trädgården som hittills varit omöjliga, exempelvis stenpartier och skuggiga platser. Och att förverkliga dina trädgårdsdesigndrömmar blir betydligt lättare. Dessutom passar det perfekt runt en swimmingpool om du har en sådan.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt, så glöm allt trist trädgårdsarbete, ändlösa varv med gräsklipparen och lägg din dyrbara tid på att koppla av med familj och vänner istället. Låt oss installera grönt och lättskött konstgräs i din trädgård redan idag!

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för hem och trädgård?