Konstgräs för köpcentrum och butiker

Att skapa trivsamma omgivningar i våra köpcentrum och varuhus innebär utmaningar för de ansvariga. De ska vara estetiskt tilltalande och trevliga att vistas i för konsumenterna, men vackra miljöer innebär samtidigt en hel del underhållsarbete eftersom de slits av alla besökare som vistas där. Konstgräs ger er både en fröjd för ögat och minimalt med arbete.
Köpcentrum har idag utvecklats till något mer än bara en handelsplats, en plats där människor gör sina nödvändiga inköp och ingenting mer. De har förvandlats till platser där vi inspireras och umgås – shopping har helt enkelt blivit en upplevelse. Och för att konsumenterna ska trivas så bra som möjligt gäller det att servera dem en spännande och trevlig miljö. Inte bara trista stengolv som transportsträckor mellan butikerna.
Konstgräs butik
Konstgräs galleria
Konstgräs köpcentrum
Lösningen heter konstgräs från Evergreen. Genom att installera konstgräsmattor på valda ytor i ert köpcentrum ger ni varuhuset interiör ett rejält lyft. Och givetvis fungerar materialet lika bra utomhus. Förvandla gråa trista ytor till trivsamma gröna oaser som på bästa sätt ramar in butikerna och inspirerar. Ge besökarna härliga miljöer de vill vistas länge i och återvända till. Miljöer som dessutom kräver minimala insatser när det gäller underhållsarbete.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs ni kan komma. Genom att det har inslag av brunt blir det ännu mer likt den naturliga varan. Produkten går att lägga i alla typer av varuhusmiljöer och vi garanterar minst 5 års hållbarhet. Dessutom har ni obegränsade möjligheter att skapa fantastiska miljöer med konstgräs som material, exempelvis kombinera det med läcker ljussättning eller andra konstverk. Endast fantasin sätter gränserna.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm tråkiga köpcentrum i fyra nyanser av grått. Låt oss installera grönt och lättskött konstgräs i ert varuhus redan idag!

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för köpcentrum och butiker?