Konstgräs på din balkong, altan och terrass

En grönskande härlig oas där du året runt kan gå omkring barfota fast du är kvar hemma, hur låter det? Inte så dumt, eller hur? Genom att lägga konstgräs på din balkong eller terrass blir det verklighet.
De flesta balkonger är inga roliga historier. En trist och hård betongplatta där du står och huttrar om du inte tar på dig skorna. Visst gör de snygga möblerna du skaffat sitt, men balkongen skulle kunna vara så mycket mer. Samma sak är det med altaner och terrasser. Tråkiga trätrallar gör ingen människa glad.

Känner du igen dig? Varför inte förvandla din balkong, altan, terrass eller takterrass till en trivsam grön oas istället? En vacker trädgårdsliknande miljö med gräs där du året runt kan njuta och koppla av. Äta frukost i det gröna fast du är kvar hemma i lägenheten i stan. Det är bara att öppna balkongdörren.

Konstgräs terrass
Konstgräs takterrass
Konstgräs balkong
Lösningen heter konstgräs från Evergreen. Det är perfekt för dig som vill göra din balkong, altan eller terrass till något utöver det vanliga, en grön trädgård hemma fast du bor i lägenhet mitt i stan. Lättskött, vackert, mjukt och bekvämt.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs du kan komma. Genom att det har inslag av brunt blir det ännu mer likt den naturliga varan. Produkten går att lägga på alla balkonger, altaner och terrasser och vi garanterar minst 5 års hållbarhet.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm din gråa betongplatta till balkong, trista altan eller tråkiga terrass. Låt oss installera grönt och lättskött konstgräs hos dig redan idag!

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för balkong, altan och terrass?