Konstgräs för multisport

Basket, handboll, fotboll, tennis, badminton och innebandy – vad har de gemensamt? Jo, att de alla är exempel på sporter som kan utövas på en och samma plan. Genom att installera konstgräs för multisport på er plan behöver ni inte en anläggning för varje sport utan kombinera flera idrotter på en och samma. Det sparar både utrymme, pengar och underhåll.
Ständigt utnyttjande innebär kraftigt slitage för en naturgräsmatta – du vet säkert hur delar av en gräsplan kan se ut en bit in på säsongen. Och den skada ett rejält regnväder kan ställa till med ska vi inte tala om.

Vore det inte perfekt om ni istället kunde utnyttja planen för multisport året runt oavsett väderlek och dessutom kraftigt kunde minska arbetet med underhåll? Ingen som behöver köra ändlösa varv med gräsklipparen. Inga torra eller slitna gräsytor, inga vattenpölar, ingen lera. Och aldrig några inställda matcher eller träningar. Alltid samma spelglädje hur mycket ni än använder planen.

Konstgräs sporter
Konstgräs multisport
Konstgräs sportplan
Lösningen heter konstgräs för multisport från Evergreen. Genom att lägga konstgräs på en multisportarena får ni en gräsyta som alltid är i perfekt skick och kommer förbli så under många år framöver. Att slippa gräsklippning och kunna dra ner på underhållsarbetet är också fördelaktigt för er ekonomi. De pengar som ni långsiktigt sparar in kan ni lägga på andra saker.

Vi arbetar enbart med kvalitet och våra konstgräsprodukter är så nära naturligt gräs ni kan komma. Produkten går att lägga på alla typer av planer och en multisportarena kan placeras i stort sett var som helst. Idrottsplatser, skolgårdar och bostadsområden är bara några exempel på ställen där en konstgräsmatta ger möjlighet för både barn och vuxna att röra på sig och ha roligt.

Storleken på planen kan skräddarsys helt efter era behov så att den passar in i miljön och vi garanterar minst 5 års hållbarhet. Hur många sporter ni sedan vill använda den till är upp till er – det är bara att sätta upp handbollsmål, badmintonnät, basketkorgar osv.

Med en konstgräsmatta är allt möjligt så glöm trista grusplaner, slitna ytor och lerpölar. Låt oss installera grönt och lättskött konstgräs på er multisportarena redan idag!

Vill du veta mer eller har du frågor om konstgräs för multisport?