Trots den fina sommar som varit har vi på Evergreen inte legat på latsidan utan valt arbete framför solstolen. Hela sommaren har vi arbetat med konstgräsinstallationer, vilket resulterat i en rad glada kunder som nu kan njuta av sitt konstgräs.

Stockholm Pride

Under Stockholm Pride bidrog Evergreen med 200 m2 EverGreen Sun Grass i 7-Elevens monter på festivalen.

OKQ8 i Danderyd

Vi har genomfört en rejäl ansiktslyftning av OKQ8:s bensinstation i Danderyd. En redan grön miljöstation har med andra ord nu blivit ännu grönare.

Internationella Engelska Skolan i Nacka

900 elever har äntligen fått en härlig 200 m2 stor relaxyta på skolgården. Här kan de läsa läxor eller bara hänga med polarna.

Miklagårds förskola i Täby kyrkby

Barnen kan nu leka ute på grönt och skönt gräs utan att smutsa ner sig. Personalen lovordar installationen: ”Nu kan vi sitta ute på gräset och läsa sagor och berättelser för barnen”.

Villa/trädgård i Täby

En tidigare baksida på tomten, har nu förvandlats till en skön oas där man kan bjuda in sina vänner, koppla av och umgås. Eller varför inte putsa på närspelet i golf med en putting green och chipområde? Barbecue, kolgrill, lounge och paviljong förhöjer känslan. En damm med bäck och litet vattenfall blir pricken över i.

Evergreens kontor

Det är inte bara våra kunder som fått nytt konstgräs i sommar utan även vi själva. Numera kan vi stoltsera med en ny entré med konstgräs, och lite grönt gräs visar vad man med enkla medel kan göra för att snygga till en företagsentré.

Mot en höst full av konstgräs!

Med sommarens projekt i bagaget ser vi nu fram emot en lika fin höst fylld av konstgräsinstallationer. Och om du själv är sugen på att lägga konstgräs hemma, på kontoret, idrottsplanen, skolgården eller någon annanstans är du välkommen att kontakta oss.