Precis som förra året har vi på Evergreen sponsrat fyra stycken UF-företag med konstgräs till deras montrar på mässor. Det gick bra för samtliga företag på deras respektive mässa och det är alltid lika roligt att kunna stötta unga företagare.

Upp och Hoppa

Först ut var UF-företaget Upp och Hoppa som Lukas Sjöstrand står bakom. Företaget har gjort ett barnspel som ska motivera utomhuslekar och motverka stillasittande.
I deras monter på UF-Mässan i Göteborg den 11 mars ville de skapa känslan av en utomhusmiljö. Evergreen sponsrade dem med Valencia C16 konstgräs.

Mässan var mycket framgångsrik och montern belönades med en 3:e plats i tävlingen årets monter (av 700 deltagare). Bra jobbat, Upp och Hoppa!
 

Upp och Hoppa UF-företag

Upp och Hoppas monter

Tjörn-Ägg UF

Det andra företaget vi sponsrat i år är Tjörn-Ägg UF. Vårt konstgräs prydde deras monter på UF-mässan i Göteborg 11 mars. Även här blev det succé och företaget kvalade vidare till SM-finalen som går i Stockholm i maj. Stort grattis Tjörn-Ägg UF!
 

Tjörn-Ägg UF

Tjörn-Äggs monter

Hang-It UF

Det tredje företaget vi sponsrat är Hang-It UF som säljer klädhängare som skapar mer plats. På UF-mässan på Åhaga i Borås hade de Sungrass 18 i sin monter och även här blev det stora framgångar – montern vann 4:e pris av 160 montrar. Grattis Hang-It!
 

Hang-It UF

UF Hang-It:s monter

Equal Game UF

Det fjärde UF-företaget vi sponsrat är Equal Game UF, vars affärsidé är att uppmärksamma den ekonomiska situationen för kvinnliga fotbollsspelare. De byggde upp sin mässmonter på UF-mässan i Göteborg den 11 mars som en fotbollsplan och då passade vårt konstgräs Allium D25 perfekt.
 

Equal Game UF

Equal Game UF:s monter