Nordiska trädgardar22-25 mars 2018 är det återigen dags för en av årets stora höjdpunkter för oss som arbetar med konstgräs, nämligen trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mässan är den största årliga trädgårdsmässan i Norden och lockar till sig 55 000–60 000 besökare och 350-400 utställare.

Inspirerade av fjolårets framgångsrika mässdagar återvänder vi på Evergreen Konstgräs till årets evenemang, och i vår monter kommer vi att visa upp våra konstgräsprodukter för hem och trädgård, sportanläggningar, offentliga miljöer och företagsmiljöer. Förutom det vi visar i montern kommer dessutom över 1 150 kvadratmeter av vårt miljö- och brandklassade konstgräs av högsta kvalitet att ligga på allmänna ytor (entrétorget, picknickyta och kafét i B-hallen) i mässhallarna.

Missa inte möjligheten att låta dig inspireras av vad konstgräs kan göra för din trädgård, balkong, innergård eller var just du behöver en fin grön yta. Dessutom har vi finfina mässpriser på vårt utgående sortiment så passa på att fynda.

Vi ses på Nordiska Trädgårdar i monter B01:20!