Vi på Evergreen tycker att det är viktigt att stödja saker som gör gott i vårt samhälle och att uppmuntra ung företagsamhet. Därför kommer vi under mars månad att sponsra fyra UF-företag med konstgräs till montrar på UF-mässor som företagen deltar på.

LÄGGAV UF

LÄGGAV UF sprider ett budskap om en nolltolerans mot alla sexuella övergrepp och likaså attityder eller värderingar som tillåter dessa genom att sälja bomullsstrumpor med detta budskap. De skänker 10 procent av varje sålt par strumpor till Tjejjouren Väst som motarbetar sexuella trakasserier och övergrepp. 3 mars ställer företaget ut på UF-mässan och vi kommer då att sponsra dem med 6 kvadratmeter Valencia C16.

Läs mer om LÄGGAV UF >>

Forgot Your Bag? UF

Forgot Your Bag? UF säljer en återanvändbar påse som är smidig att alltid ha med sig för den miljömedvetne konsumenten som samtidigt vill spara pengar. Företaget deltar på UF-mässan i Uppsala, ”Entreprenörskap på riktigt”, 6 mars och vi kommer då att sponsra dem med 6 kvadratmeter Valencia C16.

Läs mer om Forgot Your Bag? UF >>

ShoeStrings UF

ShoeStrings återvinner fotbollskor. De samlar in fotbollsskorna och skänker dem sedan kostnadsfritt vidare till personer som är i behov av fotbollskor men inte har ekonomiska förutsättningar att köpa dem. 27 mars deltar de på en UF-mässa och vi kommer då att sponsra dem med 6 kvadratmeter av vårt fotbollsgräs UEFA 30s non-fill.

Läs mer om ShoeStrings UF >>

All For Eco UF

All For Eco UF bygger det första mobilspelet någonsin, Play For Eco, där du spelar dig till en bättre miljö. 27 mars ställer de ut på ”Entreprenörskap på riktigt” på Stockholmsmässan och vi sponsrar dem då med 6 kvadratmeter Valencia C16 till deras monter.

Läs mer om All For Eco UF >>

Vi önskar UF-företagen lycka till på mässorna och med sitt framtida företagande!