Nordiska trädgardar26-29 mars 2015 är det dags för en av årets stora höjdpunkter för oss som arbetar med konstgräs, nämligen trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mässan är den största årliga trädgårdsmässan i Norden och lockar till sig 55 000 – 60 000 besökare och 350-400 utställare.

I år är en av dessa utställare Evergreen Konstgräs och vi kommer storsatsa på evenemanget. I våra två montrar kommer vi att visa upp våra konstgräsprodukter för hem och trädgård, sportanläggningar, offentliga miljöer och företagsmiljöer. Dessutom kommer vi ha en rolig och utmanande puttingtävling i samarbete med Tele2 där du som tävlar kan vinna vår portabla puttingmatta ”The Foot”, en golfputter och fina gåvor från Tele2. Varje dag lottar vi ut en ny puttingmatta och golfputter.

Missa inte möjligheten att låta dig inspireras av vad konstgräs kan göra för din trädgård, balkong, innergård eller var just du behöver en fin grön yta – och ta chansen att vinna fina priser i vår tävling.

Vi ses på Nordiska trädgårdar i monter B07:40 och B07:49!